Gerard’sin ylelliset hyvän olon tuotteet sisältävät ravitsevia, kosteuttavia ja ihon kimmoisuutta lisääviä kasviuutteita, joihin on lisätty vietteleviä tuoksuja. Ne houkuttelevat aistit harmoniselle aromaterapeuttiselle matkalle, jonka voit tehdä myös oman kotisi rauhassa. Näissä kokonaisvaltaisissa hoitotuotteissa hyödynnetään neurokosmetiikan vaikutuksia ja viedään mieli täyteläisten tuoksujen avulla kaukaisiin paikkoihin. Anna mielesi vaeltaa päivittäin vapaana, energisoitua ja rauhoittua näiden hoitorituaalien avulla.

CHOCOLAT CREAM – RAVITSEVA VARTALO-MOUSSE
Ylellinen kaakaon- ja vaniljantuoksuinen voide vapauttaa endorfiineja, viettelee aisteja ja antaa kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. Kaakaovoi ja silkkinen manteliöljy syväkosteuttavat ihosi ja tekevät siitä ihanan pehmeän.

ARGAN CREAMOIL – VIRKISTÄVÄ VARTALOVOIDE
Argaaniöljy on koostumukseltaan pehmeän silkkinen aavikon eliksiiri. Tässä kosteuttavassa, uudistavassa, kiinteyttävässä ja ihon silkkiseksi tekevässä vartalovoiteessa on argaanin lisäksi frangipaania.

BAMBOO CREAMOIL – SYVÄKOSTEUTTAVA TÄYTELÄINEN VARTALOVOIDE
Bambunversoja, manteliöljyä ja merellistä kollageenia sisältävä vartalobalsami syväkosteuttaa ja virkistää ihon. Pehmeä koostumus ja lempeän itämainen tuoksu hemmottelevat ihoa ja mieltä. 

YANTRA – TEHOKKAASTI KIMMOISUUTTA LISÄÄVÄ VARTALOÖLJY
Koostumukseltaan kevyt kuivaöljy sisältää ihon kimmoisuutta lisääviä Tamanu-, avokado- ja viinirypäleensiemenöljyjä. Öljyyn on lisätty neurokosmeettisesti vaikuttavaa Euphoryl™-molekyyliä, joka tuottaa ilon ja hyvän olon tunteita. Öljy hemmottelee ihoasi ja tekee siitä silkkisen ja erityisen kiinteän.

YANTRA – UUDISTAVA VARTALOKUORINTA
Tämä lempeä kuorinta-aine sisältää mikrokiteistä aitoa vaniljaa ja kuorivaa Bora Boraa, jotka tekevät ihosta kirkkaan, pehmeän ja virheettömän stimuloimalla sen luonnollista solutuotantoa. Ylellinen kuorinta sisältää Euphoryl™-molekyyliä, joka vapauttaa endorfiineja ja antaa todella hyvän olon.

PEPPER – AROMATERAPINEN SILKKIMÄINEN VARTALOEMULSIO
Manteliöljyä sekä appelsiinin ja laventelin eteerisiä öljyjä sisältävä vartaloemulsio on ainutlaatuisen ravitseva, kosteuttava ja pehmittävä.

PEPPER – AROMATERAPINEN VARTALOKUORINTA
Aromaterapeuttinen kuorinta, joka sisältää kuolleen meren suolaa ja virkistäviä Provencen alueen tuoksuja. Monoi Tiaren pehmittävää vaikutusta täydentävät mirhan ja appelsiinin eteeriset öljyt. Tämä kuorinta säilyttää vartalosi luonnollisen kauneuden ja tekee ihosta virkistyneen ja pehmeän.

Powered by Aava 3