Gerard’sin must have -vartalohoitotuotteet auttavat sinua pitämään ihon kosteana, kiinteänä ja terveenä. Iän myötä vapaat happiradikaalit alkavat rappeuttaa myös vartalon ihoa, ja siksi sen suojaaminen on erityisen tärkeää. Näissä hoitoaineissa on erityinen käsien, jalkojen ja koko vartalon ihoa hellävaraisesti kosteuttava, pehmittävä ja ravitseva koostumus. Ne myös vähentävät jalkojen väsyneisyyttä ja turvotusta. Ota nämä hemmottelevat tuotteet osaksi jokapäiväisiä kauneudenhoitotottumuksiasi.

SILKY HANDS – SYVÄRAVITSEVA KÄSIVOIDE
Kosteuttava, ravitseva ja suojaava, miedosti hajustettu käsivoide, joka myös ennaltaehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä. Lisäksi se vahvistaa kynsiä ja tekee käsien ihosta silkkisen pehmeän.

GEL DEFATIGANTE – VIRKISTÄVÄ GEELI VÄSYNEILLE JA TURVONNEILLE JALOILLE
Tämä raikas, nopeasti imeytyvä hoitogeeli virkistää väsyneet ja turvonneet jalat. Mentolin ja mustikan yhdistelmä parantaa ääreisverenkiertoa, rauhoittaa jalkoja ja antaa jaloille pitkään kestävän hyvän olon tunteen.

SILKY FEET – MONIVAIKUTTEINEN VOIDE JALKOJEN HYVINVOINTIIN
Jalkojen hyvinvointiin kehitetty miedosti hajustettu tehohoitovoide, joka kosteuttaa jalkojen ihon, vähentää sen karheutta ja kovettumia ja tekee jaloista raikkaat.

OLIO DI MANDORLE DOLCI – KIMMOISUUTTA LISÄÄVÄ JA RAVITSEVA ELIKSIIRI
Rauhoittava, pehmittävä, ravitseva ja ihon kimmoisuutta ylläpitävä manteliöljy, joka myös ennaltaehkäisee venymäarpien syntymistä. E-vitamiinilisä parantaa ihon kosteustasapainoa ja ennaltaehkäisee ihon ikääntymisen merkkien ilmaantumista.

Powered by Aava 3