Gerard´s on toimintansa alusta saakka ollut edelläkävijä vartalon ongelmakohtia korjaavien ja vartalon linjoja muokkaavien tuotteiden kehittäjänä. Gerard´sin laboratorioissa kehitetään edelleen tuotteita selluliitin, vartalon rasvakertymien, turvotuksen, venymäarpien ja vartalon veltostumisen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Vartalotuotteidemme vaikuttavuus perustuu teholtaan testattujen keskenään synergiassa toimivien eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden yhdistelmiin. Näiden tuotteiden säännöllinen käyttö muokkaa vartalon linjoja tavalla, joka saa sinut tuntemaan olevasi harmoniassa kehosi kanssa. Koostumukseltaan lempeän tehokkaat vartalohoitoaineet eivät
sisällä parabeeneja eivätkä mineraaliöljyjä.

SNELLING – TEHOVOIDE SELLULIITTIIN
Tehohoitovoide, joka vähentää turvotusta, paikallista liikalihavuutta, appelsiini-ihoa ja jopa kaikkein sitkeintä selluliittia sekä kiinteyttää ihokudosta. Täydellinen apu myös selluliittiselle iholle jossa on hauraat kapillaarit.

GEL MARINE – KIINTEYTTÄVÄ JA TURVOTUSTA VÄHENTÄVÄ KYLMÄGEELI
Nopeasti imeytyvä geeli, joka pehmittää ja kiinteyttää selluliitti-ihoa ja vähentää kudosten turvotusta. Lisäksi se parantaa ääreisverenkiertoa ja vähentää kudosten nestekertymiä tavalla, joka saa vartalon välittömästi näyttämään hoikemmalta ja kiinteämmältä.

PUSH UP – KIINTEYTTÄVÄ RINTAVOIDE
Tämä voide edesauttaa rintojen pysymistä kiinteinä ja kauniin muotoisina. Yhdisteessä on hyaluronihappoa ja kollageenia, joilla on kudosta täyttävä ja muokkaava vaikutus. Lisäksi voide pehmittää ja kiinteyttää dekolteealueen kudoksia, jotka tukevat rintaa.

REDUCING – LÄMPÖVAIKUTTEINEN SELLULIITTIGEELI
Lämpövaikutteinen, liposomeja sisältävä voide selluliitin ja paikallisen liikalihavuuden aiheuttamien iho-ongelmien hoitoon. Voiteen hoitovaikutus perustuu koivun, muratin, hevoskastanjan ja kasvikollageenin synergeettiseen yhdistelmään, joka parantaa vatsan, reisien, pakaroiden ja lantion alueen rasva-aineenvaihduntaa.

RAXODO – KIINTEYTTÄVÄ VARTALOVOIDE
Tämä vartalon linjoja muokkaava voide sopii erityisesti painonpudotuksesta ja luonnollisesta ikääntymisestä aiheutuneeseen ihon veltostumiseen. Käytä sitä käsivarsien, vatsan, pakaroiden ja reisien veltostuneen ihon hoitoon. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi: iho näyttää kiinteämmältä, kimmoisammalta ja pehmeämmältä. Vartalon linjat kohentuvat.

SCULPTING – VARTALOA MUOVAAVA VARTALOVOIDE
Tähän voiteeseen on lisätty soijaflavonoideja suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien rappeuttavilta vaikutuksilta. Patentoitu Hydroxyprolisilane™-yhdiste tehostaa voimakkaasti kollageenisynteesiä, parantaa ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta ja estää venymäarpien syntymistä.

Powered by Aava 3