Stressaantuneen, ennenaikaisesti ikääntyneen ja elottoman ihon hoitoon kehitetty linja. Nämä hoitoaineet energisoivat ja kosteuttavat ihoa tavalla, joka parantaa ihosolujen kykyä puolustautua sekä ympäristön aiheuttamilta että sisäisiltä stressitekijöiltä. Ne sisältävät runsaasti sekä pieni- että suurimolekulaarista hyaluronihappoa, joka kulkeutuu syvimpiin ihokerroksiin, stimuloi ihokudokselle elintärkeiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja pehmittää iholle jo ilmestyneet rypyt. Ihosolujen kyky taistella vapaita happiradikaaleja vastaan paranee.

CREMA RIEMPITIVA – HYALURONIHAPPOA SISÄLTÄVÄ TÄYTELÄINEN KASVOVOIDE – SPF 8
Elinvoimaisuuden lähde stressaantuneelle ja erittäin kuivalle iholle, joka on menettänyt ennenaikaisesti kiinteyttään ja kaipaa happea. Korkeamolekulaarinen hyaluronihappo edistää ihon pitkäkestoista kosteutusta ja kiinteyttää veltostuneita ihoalueita.

SIERO VISO – HYALURONIHAPPOA SISÄLTÄVÄ KIINTEYTTÄVÄ KASVOSEERUMI
Tämä seerumi ennaltaehkäisee ja vähentää ihon ikääntymisen merkkejä sekä kuolleista ihosoluista aiheutuvaa väsyneisyyttä ja värittömyyttä. DermoPlanktonin ja hyaluronihapon yhdistelmä stimuloi kollageeni- ja elastiinisynteesiä. Biocorrector, havaijilaisista mikrolevistä saatu uute, edistää solujen uusiutumista ja suojaa niitä vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta.

Powered by Aava 3