Puresense-hoitolinja on erinomainen apu rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Nämä tuotteet puhdistavat, tasapainottavat ja silottavat ihoa. Ne vähentävät suurentuneita ihohuokosia, näppylöitä ja mustapäitä ja myös ennaltaehkäisevät niitä. Puresense-hoitoaineiden käyttö tasapainottaa talineritystä, pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa ihon uusiutumista. Akneihon punoitus ja ärtyneisyys vähenevät. Ihon ja koko kasvojen yleisilme paranee.

GEL DETERGENTE - puhdistusgeeli
Pehmeästi vaahtoava ja ihohuokosia supistava puhdistusgeeli sisältää ihon talineritystä säätelevää kasviyhdistettä, jossa on 2% rikkiaminohappoja. Puhdistusgeelin muita aktiiviaineita ovat mäkikuisma-, propolis- ja timjamiuutteet, jotka poistavat hellävaraisesti ihon epäpuhtaudet, kuolleet ihosolut, ylimääräisen talin ja myös meikin.

ONICO - kasvovesi
Tämä tasapainottava, kiinteyttävä ja raikastava epäpuhtaan ihon kasvovesi sisältää kahta erityistä aktiiviainetta: Fomes Officinalis –sieni (2%) puhdistaa ihohuokoset ja vähentää epäpuhtauksia. Sinkkipitoinen iirisuute (2%) säätelee ja tasapainottaa talintuotantoa, mikä vähentää ihon rasvaista kiiltelyä.

EMULSIONE - SPF  8 - emulsio
Tämä koostumukseltaan kevyt emulsio kosteuttaa ja rauhoittaa rasvaisen ja ärtyneen akneihon. Se sisältää ihoa tehokkaasti kuorivia aktiiviaineita; ratamoa (jossa on paljon salisyylihappoa) sekä Fomes Officinalista (3%), joka puhdistaa ihohuokoset ja  poistaa iholta ylimääräisen talin.

SIERO OPACIZZANTE - seerumi
Kaksivaikutteine seerumi, joka puhdistaa kasvojen T-alueen ja vähentää sen rasvaista kiiltelyä sekä tasapainottaa talineritystä. Tämä innovatiivisen teknologian avulla valmistettu, koostumukseltaan hyytelömäinen hoitoaine sopii erityisen hyvin sekaihon, epäpuhtaan ihon ja akneihon hoitamiseen.

SIERO SOS - seerumi
Tämä erittäin tehokkaasti dermistä puhdistava seerumi ennaltaehkäisee näppylöiden ja finnien syntymistä. Se sisältää eteeristen öljyjen yhdistelmän, joka rauhoittaa jopa vaikea-asteisen aknen aiheuttamia ihon paikallisia ongelmia.

Powered by Aava 3