Tässä hoitolinjassa ovat ihonhoidon ja kauneuden kannalta tärkeimmät perustuotteet. Niiden koostumus perustuu huolellisesti valikoituihin kasviperäisiin ja merellisiin uutteisiin, joilla on merkittäviä puhdistavia, kuorivia ja kiinteyttäviä ominaisuuksia. Gerard’sin must-have –kasvohoitotuotteet on suunniteltu vastaamaan kaikkien ihotyyppien ja ikäkausien tarpeisiin. Linjan kasvokuorinta poistaa
kuolleita ihosoluja, minkä ansiosta iho hyötyy vielä enemmän muiden hoitoaineiden vaikutuksista. Hellävaraista naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Sen käyttö tuottaa välittömästi nähtävissä olevia hoitotuloksia ja tehostaa Gerard’sin täsmähoitoaineiden vaikutuksia.

BI-PHASE – KAKSIFAASINEN MEIKINPOISTOAINE
Meikinpoistoaine, joka poistaa hellävaraisesti pienimmätkin meikin rippeet kasvoilta, silmistä ja huulilta. Vesi-öljyemulsio, johon on lisätty kamomillaa ja hamamelista, puhdistaa, raikastaa ja kosteuttaa ihon.

EXFOLIGHT – HELLÄVÄARINEN ENTSYMAATTINEN KASVOKUORINTA
Proteolyyttisiä eli valkuaista hajottavia entsyymejä sisältävä kuorinta stimuloi ihon luonnollista uudistumista ja antaa iholle välittömästi kirkkautta, raikkautta ja hapekkuutta. Aloe Veran, koivun ja hamameliksen yhdistelmä rauhoittaa ja pehmittää ihoa. Tämä tuote sopii myös herkille ihotyypeille.

SCRUB AWAY – PEHMENTÄVÄ GEELIMÄINEN KASVOKUORINTA MIKRORAKEILLA
Tämä mikrokiteinen, bambua ja riisiä sisältävä kuorintageeli pehmittää ihon pinnan ja vähentää sen epätasaisuutta. Kuorinnan puhdistava, ihohuokosia supistava ja ihon yleisilmettä parantava vaikutus perustuu mäkikuismaan ja kamomillaan.

PURE&MAT – SYVÄPUHDISTAVA KASVONAAMIO
Täydellinen ratkaisu epäpuhtaan, rasvoittuvan ja akneihon hoitoon. Innovatiivinen katajanmarjojen, rosmariinin ja laventelin yhdistelmä sekä puhdistava Nio-Sebactive® -yhdiste kohentavat ihon yleisilmettä jo muutamassa sekunnissa. Ihon pinta muuttuu tasaisemmaksi ja väri kauniin himmeäksi.

MIRACLE SKIN – VÄLITTÖMÄSTI IHOA LIFTAAVA KASVONAAMIO
Tämän naamion sisältämällä “ihmeyhdisteellä” on välitön ja selkeä ihoa kiinteyttävä ja kasvojen yleisilmettä kohottava vaikutus. Dermolift on hyaluronihapon ja biomimeettisten peptidien yhdiste, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se myös pehmittää suun ja nenän ympärillä olevia juonteita ja ennaltaehkäisee ihon veltostumista.

Powered by Aava 3