Timantin, maailman arvokkaimman kiven ylellisyys kätkeytyy näihin helliviin hoitoaineisiin, jotka ihollesi ennennäkemätöntä hehkua. Luminous Lift -linja on suunniteltu hoitamaan elotonta ihoa, jolle on ilmaantunut juonteita, pintaryppyjä ja syviä ryppyjä. Linjan hoitoaineet on valmistettu yhdistämällä kasviperäisiä polysakkarideja ja biomimeettisiä peptidejä. Tämä yhdiste parantaa ihon
kykyä heijastaa valoa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Luminous Lift -voiteiden ja seerumin päivittäinen käyttö pehmittää ryppyjä, tekee ihosta säteilevän ja palauttaa ihon kimmoisuutta. Ihon yleisilme kirkastuu ja raikastuu.

CREMA ILLUMINANTE VISO – LIFTAAVA, VALOA HEIJASTAVA PÄIVÄVOIDE – SPF 8
Tämä voide on kehitetty paksuuntuneelle ja elottoman näköiselle iholle, jolle on ilmaantunut myös ikääntymisen merkkejä. Voiteen sydän on Luminoshine, innovatiivinen yhdiste, joka tekee ihosta säteilevän sisältämiensä mikronisoitujen timanttikiteiden ansiosta. Voide myös tasapainottaa ihon immuunijärjestelmää ja edesauttaa solunmuodostusta.

SIERO BIOATTIVATORE – LIFTAAVA, VALOA HEIJASTAVA SEERUMI
Seerumi lisää ihon elinvoimaisuutta ja hehkua sekä häivyttää sen virheitä sisältämiensä mikronisoitujen timanttikiteiden ansiosta. Lisäksi se aktivoi solujen uudistumista ja korjaa ihon ikääntymisen merkkejä. 

Powered by Aava 3