Genactive-linja hidastaa ihon ikääntymistä ja auttaa sen säilymistä pitkään nuorekkaana. Genactiven teho perustuu merellisiin aktiiviaineisiin, jotka suojaavat solukalvoja vapaiden radikaalien rappeuttavilta vaikutuksilta, johtuivatpa ne sisäisistä tekijöistä kuten hormonaalisesta epätasapainosta tai ulkoisista tekijöistä, esimerkiksi UVA-, UVB- ja infrapunasäteistä. Tuotteiden ihoystävälliset aktiiviaineet ennaltaehkäisevät ihokudoksen rapistumista, joka johtaa ihon ohenemiseen ja muihin väistämättömiin ikääntymisilmiöihin. Genactive-tuotteiden käyttö pehmittää juonteita ja ryppyjä, palauttaa ihon kimmoisuutta
ja saa kasvot näyttämään säteileviltä ja nuorekkailta.

CREMA VISO GIORNO - SPF 8 - PÄIVÄVOIDE
Genactiven päivävoide sisältää aktiiviaineita, jotka ennaltaehkäisevät ja korjaavat sekä ihon pinnan että epidermiksen ikääntymisen merkkejä. Innovatiivinen Macarose-yhdiste sisältää makadamiaa ja ruusunmarjaöljyä, aktiiviaineita, joissa on erittäin paljon Omega 3- ja Omega 6 –rasvahappoa. 

CONTORNO OCCHI - SILMÄNYMPÄRYSVOIDE
Tällä hoitovoiteella on välitön silmänympärysalueen juonteita, ryppyjä, kuivuutta ja kiinteyden puutetta korjaava vaikutus. Voide sisältää aktiiviaineita, jotka uudistavat hellävaraisesti ekä luonnollisesti ikääntynyttä että ennenaikaisesti vanhentunutta silmänympärysihoa.

VISO NOTTE - YÖVOIDE
Tämä yövoide on kehitetty erityisesti ihoille, jotka ovat menettäneet kimmoisuuttaan ja kiinteyttään. Tämän yövoiteen ansiosta iho näyttää aamuisin terveeltä, kimmoisalta ja hehkeältä. Säännöllinen käyttö yhdessä Genactive-päivävoiteen kanssa ennaltaehkäisee ja korjaa ihon ikääntymisen merkkejä.

Powered by Aava 3