Gerard's laboratoriot ovat vuodesta 1970 asti kehittäneet kasvoille ja vartalolle innovatiivisia tuotteita ja hoitoja, joiden vaikuttavuus perustuu tutkijoiden, tuotekehittelijöiden ja kauneudenhoitoalan ammattilaisten tiiviiseen yhteistyöhön.

Gerard'sin huolellisesti valikoitu ammattilaisten ryhmä tutkii ekosysteemin toimintaa ja muuntaa kaikkein edistyksellisintä teknologiaa käyttäen luonnon ainutlaatuiset ominaisuudet yhdisteiksi, jotka sisältävät biomimeettisia ja erittäin vaikuttavia aktiiviaineita.

Kolme päätavoitetta ihon yleisilmeen parantamiseksi ja erilaisista elämäntilanteista aiheutuvien ihon virheiden korjaamiseksi:

 

1.  Ihon virheiden ja ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisy ja poistaminen.

2. Ihon suojaaminen niiltä peruuttamattomilta muutoksilta, joita sekä sisäiset että ulkoiset tekijät aiheuttavat. Näitä ovat esimerkiksi hormonaalinen epätasapaino, stressi ja puutteellinen ruokavalio sekä UVA-, UVB- ja infrapunasäteet ja ilmansaasteet.

3. Uusimpien bioaktiivisten vaikuttavien aineiden sekä turvallisten, dermatologisesti testattujen, edistyksellisten ja erikoistuneiden hoitoainekoostumusten käyttäminen ihon virheiden korjaamiseen.

Powered by Aava 3