ALGAE CELL SHOCK - SELLULIITTIA JA APPELSIINI-IHOA VÄHENTÄVÄ, HOIKENTAVA
Tämä intensiivinen hoito on kehitetty runsaan selluliitin ja liikalihavuuden vähentämiseen. Merilevämudan, ruskolevän ja vihreän saven tehokas yhdistelmä lisää ylimääräisen nesteen ja kuona-aineiden poistumista, vähentää appelsiini-ihoa ja kiinteyttää vyötärölinjaa, sääriä ja takamusta useita senttejä. 

PEPPER TREATMENT - HOIKENTAVA, UUDELLEENMUOTOILEVA, SELLULIITTIA VÄHENTÄVÄ
Tämä erityinen tehohoito muovaa ja kiinteyttää vartalon linjoja hieronnan ja siihen yhdistettyjen erityisten kudoksia pehmittävien käsittelyjen avulla. Se aktivoi kehon omia biologisia prosesseja, stimuloi ääreisverenkiertoa ja vähentää jopa kaikkein sitkeintä selluliittia. Iho pehmenee ja kiinteytyy.*

SOYSOY GOMMY MASSAGE - KIINTEYTTÄVÄ, TÄYTTÄVÄ, KOHOTTAVA
Soijan kollageeni- ja elastiinisynteesiä stimuloivan vaikutuksen ansiosta tämä vartalohieronta ennaltaehkäisee ja vähentää vartalon veltostumista. Hoidolla on erityisen kiinteyttävä ja ihokudoksen kimmoisuutta lisäävä push-up-vaikutus. 

MATERNITY MASSAGE - KIMMOISUUTTA LISÄÄVÄ, KIINTEYTTÄVÄ, TURVOTUSTA VÄHENTÄVÄ
Gerard´s on kehittänyt tämän Ayrvedasta vaikutteita saaneen hieronnan erityisesti odottaville äideille. Luonnolliset ja allergisoimattomat hoitoaineet ja erityiset hierontaotteet kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa, lisäävät ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäisevät raskausarpia, turvotusta ja selluliittia. 

*Tulokset instituutin omia arviointitestejä in vivo.

Powered by Aava 3