PURESENSE - PUHDISTAVA, KORJAAVA, TASOITTAVA, HIMMENTÄVÄ
Tämä seitsenvaiheinen menetelmä on kehitetty erityisesti ihon virheiden korjaamiseen. Se tasoittaa ihoa, vähentää laajentuneita ihohuokosia, näppylöitä ja mustapäitä ja tasapainottaa talintuotantoa. Lisäksi se rauhoittaa akneihon ärtyneisyyttä ja punoitusta, pehmittää ihon pintaa ja edesauttaa ihosolujen uudistumista. Ihon pinta tasoittuu ja kiinteytyy ja kasvojen yleisilme kohentuu.

VITAMINIC MASK - KIRKASTAVA, VIRKISTÄVÄ, HAPPEA LISÄÄVÄ
Intensiivisesti virkistävä ja ihon elinvoimaa lisäävä hoitokäsittely, joka sopii erityisen hyvin myös tulehtuneelle, herkälle ja ravinneköyhälle iholle. A- ja C-vitamiinin tehokas yhdistelmä neutraloi vapaiden radikaalien vaurioittavia vaikutuksia ja edesauttaa solujen uudistumista. Iho näyttää uudistuneelta, tasaiselta ja raikkaalta.

BLUE MASK - SUPERLIFTAAVA VAIKUTUS
Blue mask on salainen ase selvistä ikääntymisen merkeistä – kiinteyden vähenemisestä ja ihon veltostumisesta  kärsivälle iholle. Se palauttaa ihokudoksen kiinteyttä ja muotoilee poskilinjaa ja koko kasvoja. Kasvojen yleisilme raikastuu ja kohenee.

LUMINOUS LIFT - UUDISTAA KOLLAGEENIA JA ELASTIINIA
Uuden Luminous Lift -käsittelyn ydin on kemiallisen kuorinnan tuloksia muistuttava vaikutus, kuitenkin ilman kemialliseen kuorintaan liittyviä epämielyttäviä allergisia reaktioita. Se uudistaa vaurioitunutta kollageenia ja elastiinia, vähentää ihon virheitä sekä häivyttää aknearpia ja pigmenttiläiskiä.

RE-WHITE - IHON PIGMENTOITUMISTA VÄHENTÄVÄ, TASOITTAVA, VAALENTAVA
Tämä hoitokäsittely on täydellinen ratkaisu läikikkään, sarveistuneen ja elottoman ihon hoitoon. Se vähentää tyrosinaasia eli ihon altistumista pigmentoitumiselle estämällä ja hidastamalla melaniinin tuotantoa. Tuloksena on tasainen, väriltään yhtenäinen, säteilevä ja nuorekas iho. 

Powered by Aava 3