SOYSOY JALURACTIVE - HAPPEA LISÄÄVÄ, ANTIOKSIDANTTINEN, TÄYTTÄVÄ
Tämä ihon hapekkuutta lisäävä ja ihokudosta täyttävä käsittely toimii kaksitasoisesti. Soijan isoflavonoidit tukevat ihon luonnollisia puolustusmekanismeja ja tekevät ihosta heleämmän ja kiinteän. Hyaluronihappo kulkeutuu syvempiin ihokerroksiin, takaa ihon pitkäkestoisen kosteuttamisen ja tekee kasvoista kiinteät ja raikkaat. 

DNA VEIL - ENSIMMÄISIÄ RYPPYJÄ HÄIVYTTÄVÄ, VIRKISTÄVÄ, KORJAAVA
Tehokas ratkaisu ihon ikääntymisen ensimmäisten merkkien estämiseen: hiusrypyille, ilmejuonteille, kiinteyden puutteeseen ja väsyneelle iholle. Elastiinin ja merellisen DNA:n yhdistelmä lisää ihon elinvoimaisuutta, nopeuttaa solujen uudistumista ja auttaa silminnähden vähentämään ryppyjä ja kohentamaan kasvojen linjoja. 

MATRICOL RESTORE - ABSOLUUTTISESTI KOHOTTAVA VAIKUTUS
Tämä on hienoin mahdollinen anti-age-käsittely. Se lisää iholle hyvin puhtaassa ja tiiviissä muodossa olevaa kollageenia ja elastiinia, jotka kosteuttavat ihoa, lisäävät sen kimmoisuutta ja antavat sille elintärkeitä mineraaleja. Iho kiinteytyy ja rypyt vähenevät selvästi.

LUXURY CAVIAR - KOKONAISVALTAINEN ANTI-AGE-HOITO
Harmaan kaviaarin puhdas ja luonnollinen energia hoitaa kosteusköyhää, stressaantunutta sekä luonnollisesti tai ennenaikaisesti ikääntynyttä ihoa. Ikääntymisen merkit vähenevät asteittain solujen uudistumisen stimuloinnin ja tehostamisen ansiosta. Rypyt ja juonteet pehmenevät, kasvojen linjat kohentuvat. 

Powered by Aava 3