BAMBOO - LIHASKUDOSTA JA MIELTÄ RENTOUTTAVA
Bamboo on bambun, luonnon hienoimman mineralisoivan kasvin, lukemattomia hyviä vaikutuksia hyödyntävä ja hemmotteleva hoito. Bambun piipitoiset uutteet suojaavat ja vahvistavat immuunijärjestelmää ja stimuloivat kollageenisäikeiden lisääntymistä. Tämä hoito vähentää lihasten jännittyneisyyttä ja kireyttä. Lisäksi se muovaa vartalon linjoja ja pehmittää ihoa. 

CHOCOLAT - RAVITSEVA, ENDORFINEN, HYVÄÄ OLOA LISÄÄVÄ
Kaakaon endorfiineja vapauttava ja viettelevä tuoksu hemmottelee aisteja ja virkistää mieltä. Stressi ja huolestuneisuus vähenevät. Kaakaovoi ja manteliöljy kosteuttava ja ravitsevat ihoa ja tekevät ihosta samettisen pehmeän. 

LULUR - SILOTTAVA, KOSTEUTTAVA, ANTI-STRESS
Tämä Jaavan saarten inspiroima tasapainottava ja moniin aisteihin vaikuttava hoitokäsittely lisää hyvää oloa psyykkisesti ja fyysisesti. Pehmeä kuorinta edesauttaa solujen uudistumista ja tekee ihosta pehmeän ja kiinteän. Balilainen jugurtilla tehtävä hieronta ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvältä, mikä saa ihon hehkumaan.

MAGIC HONEY - RAVITSEVA, KUDOKSIA PUHDISTAVA, MUOKKAAVA 
Täydellinen hyvän olon ja kauneuden yhdistelmä. Garda-järven akaasiahunajan taianomaisesti ravitseva, kimmoisuutta lisäävä ja pehmittävä vaikutus syväkosteuttaa ihon ja pitää sen nuorena.  

YANTRA - VIRKISTÄVÄ, ELIMISTÖÄ PUHDISTAVA, UUDISTAVA
Yantra-hoito poistaa kehon ja mielen jännittyneisyyttä ja antaa ihanan energisen ja keveän olon. Tässä hoidossa yhdistyvät rentouttavat, tasapainottavat aromaattiset tuoksut, kokonaisvaltainen hieronta, meren aaltojen harmonisoiva ääni ja kaukaisten maiden eksoottiset vaikutteet. 

TIBET - LIHASKUDOSTA RENTOUTTAVA, PUHDISTAVA, TASAPAINOTTAVA
Tiibet-hoidossa käytetään Himalajan kiviä ja merisuolaa sisältäviä puuvillaliinoja ja lämmitettyä manteliöljyä. Suolan puhdistava vaikutus yhdessä lämpimien kivien kanssa parantaa lymfanestekiertoa ja tekee ihosta erityisen heleän.

Powered by Aava 3