AQUASENSE

MASCHERA VISO - KASVONAAMIO
Erittäin kosteuttava kasvonaamio, joka hoitaa kuivimpiakin ihotyyppejä, auttaa ihoa säilyttämään luontaisen suojansa ja tekee ihosta samettisen pehmeän.


PURESENSE

KIT PURESENSE - 5 KERRAN HOITOKOKONAISUUS EPÄPUHTAALLE JA KIRKASTUSTA KAIPAAVALLE IHOLLE 

KASVISELLULOOSASTA VALMISTETUT KASVOHARSOT
Erityisen ihoystävällisen ja bioyhteensopivan rakenteensa ansiosta tämä kasviselluloosasta valmistettu harso toimii kasvoilla kuin
toinen iho.

IHOA PUHDISTAVA JA KORJAAVA MOUSSE BOOSTER
Tämä puhdistava kasvonaamio on kehitetty erityisesti täydentämään Puresense-kasvoharsojen talintuotantoa rauhoittavaa vaikutusta.


SOYSOY JALURACTIVE

VITAMINIC MASK - NAAMIO
Tämä naamio nuorentaa ja virkistää stressaantunutta ja elotonta ihoa. Se sisältää tehokkaan monivitamiinien yhdistelmän ja antioksidanttisia ainesosia, jotka suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten auringolta ja ilmansaasteilta, ja vähentävät ihon ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä.

MISCELA SOIA/RISO - HOITOAINE
Tässä hoitoaineessa on hyödynnetty soijan ja riisijauheen ominaisuuksia. Se palauttaa veltostuneen ihon kiinteyttä ja vahvistaa
ihoa. Erikoishoitoaine Gerard’sin Gomming Massagea varten. 

GELATINA FLUIDA - HOITOAINE
Tämä geelimäinen hoitoaine, joka sisältää luonnonmukaista riisijauhoa (100%), on kehitetty erityisesti parantamaan ihon aineenvaihduntaa ja mineraalipitoisuutta. Se tekee ihosta kimmoisan, vahvan ja kirkkaan. Erikoishoitoaine Gerard’sin Gomming
Massagea varten.


GENACTIVE

DNA VEIL MASSCHERA VIS - HARSONAAMIO
Tämä harsonaamio hoitaa elotonta, kiinteyttään menettänyttä ihoa ja tasoittaa ilmejuonteita. Se vapauttaa vähitellen syvälle ihoon aktiiviaineita, mm. merellistä Dna:ta, jolla naamio on kosteutettu. Merellinen Dna tukee ihosolujen korjautumista ja ihon pysymistä kiinteänä ja rypyttömänä. Lisäksi se suojaa ihoa, ennaltaehkäisee ihon veltostumista ja parantaa kasvojen linjoja.

MATRICOL RESTORE + BOOSTERI - NAAMIO
Matricol Restore –biomatriisi sisältää puhdasta ja tiivistettyä kollageenia, joka on peräisin kylmäkuivatusta merellisestä kollageenista.
Naamio on tarkoitettu erityisesti rypistyneelle, kosteuttaan, kiinteyttään ja kimmoisuuttaan menettäneelle iholle. Sisältää Matricol Infusion –tehotiivisteen/boosterin, joka on kehitetty täydentämään Matricol Restoren sisältämien kylmäkuivattujen merellisten kollageenisäikeiden aktivoitumista iholla. Se säilyttää ihon luontaisen pH:n, mikä on välttämätöntä aktiiviaineiden kunnolliselle imeytymiselle ihoon.


LUMINOUS LIFT

LIFT SISTEMA 3D EFFETTO
Nyt Kemiallisen kuorinnan tuloksia muistuttava dermaesteettinen vaikutus, Ilman kemialliseen kuorintaan liittyviä epämiellyttäviä
allergisia reaktioita! Se uudistaa vaurioitunutta kollageenia ja elastiinia, vähentää ihon virheitä sekä häivyttää aknearpia ja pigmenttiläiskiä. Uutta tässä hoidossa on mekaaninen kuorinta, joka valmistaa ihon käsittelyn toiseen vaiheeseen – täydelliseen dermaesteettiseen kuorintaan. Kolmas, viimeinen vaihe on 3D-vaikutteinen naamio, joka tuo iholle uutta raikkautta, kiinteyttä ja vertaansa vailla olevaa heleyttä.


CAVIAR

PATCH GEL CRONO COMETICO + BOOSTERI-NAAMIO
Tässä kylmäkuivatussa geelinaamiossa on runsaasti merellisiä polysakkarideja, jotka toimivat kaksivaikutteisesti. Ne vahvistavat ihon luontaisia toimintoja ja tehostavat muiden hoitoaineiden vaikutuksia. Sisältää aktivoivan boosterin geelinaamiolle. Tämä hoitoaine nopeuttaa ja edistää Caviar-geelinaamion aktiiviaineiden imeytymistä.


MUST-HAVE-FACE

EAU THERMALE - HOITOVESI
Tämä lämpövaikutteinen kasvovesi sisältää hivenaineita, vitamiineja ja aminohappoja. Se raikastaa, kosteuttaa ja mineralisoi kasvojen ja vartalon ihoa ja rauhoittaa ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä.

COLLAGENE PLUS - AMPULLI
Tehokas seerumi, jossa on liukoista kollageenia (3%), on ihokudoksia täyttävä ja ihon täyteläisyyttä lisäävä sekä ryppyjä ja juonteita
ehkäisevä vaikutus.

ELASTINA PLUS - AMPULLI
Seerumi, joka sisältää merellistä elastiinia (3%). Lisää ihon kimmoisuutta ja vahvistaa ihon luontaisen kosteustasapainon säilymistä.
Virkistävä ginseng-uute (5%) tekee ihosta välittömästi pehmeän ja kiinteän.

VITAMINIC INFUSION - HOITOTIIVISTE
Tämä antioksidanttinen, virkistävä ja kosteuttava hoitotiiviste on kehitetty aineenvaihdunnaltaan heikon, elottoman ja stressaantuneen ihon hoitoon. Se sisältää seuraavia vitamiineja: A (1%), B (2%), C (0,5%) ja E.

MON PRIX - AMPULLI
Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta tämä tehokas seerumi palauttaa ihon nuorekkuutta, virkistää ihoa ja tuo esiin sen luontaisen
säteilyn. Se myös korjaa sidekudosta sisältämiensä aktiiviaineiden ansiosta.

OLIO LENITIVO ALLAZULENE - ÖLJY
Tämä ohut öljy on tarkoitettu herkän, aristavan ja hauraan ihon rauhoittamiseen. Se uudistaa ja raikastaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa ja auttaa ihoa säilyttämään luontaisen kosteustasapainonsa.

BOTOFILL
Hoitokokonaisuus sisältää 3 hoitokertaa, jotka on tarkoitettu käytettäväksi sarjahoitona asiakkaalle 1 viikon aikana. Ihon kunto paranee, kiinteytyy, napakoituu ja syväkosteutuu. Jo yhden hoidon jälkeen juonteet ja ilmejuonteet vähentyvät ja madaltuvat. Kasvojen ääriviivat selkeytyvät. Kasvot ovat silminnähden rentoutuneet, hehkuvat ja nuorekkaat.

 

Powered by Aava 3